top of page

Program Rakan Kongsi

Rakan.jpg

Program Rakan Teknologi : 

Sertailah program rakan teknologi kami! Program ini memberi peluang anda mengembangkan aplikasi cabutan loteri dan program mudah alih, dan menggabungkan keputusan dan statistik Loteri Matahari ke dalam platform anda. Peminat akan lebih suka platform anda dan akan menarik penonton yang lebih banyak!

Loteri Matahari sentiasa mengemaskini API. Kami juga memberikan pautan yang lebih cepat, tepat dan stabil.  Anda boleh menghantar e-mel pada bila-bila masa. Kami akan menyelesaikan pertanyaan anda dan juga memberikan maklumat aplikasi anda.

Fungsi Penggunaan API Loteri Matahari : 

touchid.gif

Berikan Akses Kepada Loteri Matahari

Anda boleh mengakses semua maklumat dengan rakan kongsi anda. Kami mengetahui kepentingan perkhidmatan statistik ramalan kepada setiap pembangun. Tambahan pula, anda boleh mendapatkan rekod yang anda mahukan dari kami.

Loading 3 ball.gif

Memberi keputusan cabutan yang segera

Anda hanya perlu menghantar keputusan cabutan kepada Matahari API. Anda dapat menyemak keputusan cabutan atau jackpot dalam aplikasi.

Connection2.gif

Sambungan berlebihan

Kami akan mengawal kecepatan dan muatan yang menyeimbangkan sambungan kami dan menyediakan data yang paling tepat. Kami menjamin bahawa pelayan pengedaran keputusan dapat mencapai 99.9% beroperasi dengan lancar. 

Live.gif

API Hasil Video

Sekiranya penonton ingin menonton cabutan secara langsung, anda hanya perlu menggunakan URL yang diberikan, kami akan menggunakan pelayan  video kami untuk menjalankan cabutan secara langsung. Jadi, peminat Loteri Matahari dapat mempunyai pengalaman yang terbaik.

trusted.gif

Sertai Kami

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, anda boleh menghantar e-mel pada bila-bila masa. Kami akan menyelesaikan pertanyaan anda dan juga memberikan maklumat aplikasi anda.

bottom of page